Vårt ansvar som internetleverantör under pågående covid-19 period

Aktuell information kring corona


COVID-19 Hjärta

Vårt åtagande gentemot dig

Vi bryr oss om våra kunder och finns här för att se till att ni kan hålla kontakt med nära och kära. Våra medarbetares säkerhet och hälsa har högsta prioritet och vi följer rekommendationer från Folkhälsomyndigheten, vi hoppas ni också gör det. Ta väl hand om er och era nära.


Network

Vårt nät är redo

Användandet av nätet har ökat hela 30% sedan början av mars, och vi är säkra på att det kommer fortsätta att öka. Vårt nät är stabilt, och vi är väl förberedda på toppar i nätet som dessa. Vi står rustade för förändringar långt över vad vi ser idag. Med andra ord; oroa er inte över att nätet kommer bli överbelastat, det blir det inte.
Här hittar du information om planerade och aktuella driftstörningar som kan påverka dina tjänster. Frågor eller funderingar? Du är alltid varmt välkommen att kontakta kundservice.


Hemma

Vi finns här för dig

Vi följer rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten och våra medarbetares säkerhet och hälsa har högsta prioritet. För att minimera riskerna under pågående situation har vissa delar av vår verksamhet, där det har krävts, ställts om till att anställda arbetar hemifrån. I dagsläget har detta haft en minimal påverkan för våra kunder och vi har kunnat upprätthålla servicenivå såväl som öppettider. Våra tekniker sköter övervakning av nätet dygnet runt för att säkerställa leverans av dina tjänster.

Våra bästa tips för att aktivt förbättra vardagen i hemmet

Här kommer ni även hitta erbjudanden på till exempel underhållning som ni kan ta del av för att göra tiden hemma lite roligare.


Just nu får du första månaden gratis! Viaplay Film & Serier

Serier & filmer för hemmakvällar och soffmys. Se dina favoriter, eller nya premiärer helt obegränsat.


Läs mer

30 dagar med gratis böcker Nextory

I samarbete med Nextory får du som A3-kund tillgång till ett obegränsat utbud av E- och Ljudböcker i 30 dagar.

Läs mer

Kundservice alla dagar i veckan

Håll koll på din dataförbrukning, och lägg till tjänster och erbjudanden direkt i appen.


Läs mer


Företagskund?

Vi har samlat all information om de verktyg och hjälpmedel ni behöver för ett effektivt distansarbete på www.A3.se/distans