Integritets policy - A3 - Connect To Life

Din integritet hos oss är viktig


Vi på A3 tycker att integritet är grymt viktigt. Du ska alltid kunna känna dig trygg på nätet och med oss som leverantör. Till exempel är det bra att veta att vi hanterar dina personuppgifter på ett vettigt och säkert sätt.

Du har ju hört talas om nya GDPR, eller hur? Vi tycker att det är en riktigt bra grej! GDPR står för General Data Protection Regulation och börjar gälla i hela EU den 25 maj 2018. Det innebär större krav på oss som hanterar mycket kunddata med personuppgifter. För att det ska bli ännu tydligare för dig hur A3 möter de kraven har vi lagt in ett speciellt avsnitt om det i alla våra kundavtal.

Behöver jag göra något?

Du behöver inte göra något! Det kan vara bra att läsa igenom villkoren och integritetspolicy så att du känner dig uppdaterad på vad som gäller, men i övrigt behöver du inte göra något alls.

En anledning till att vi behöver spara vissa data om dig är till exempel att vi ska kunna ge dig bättre service och erbjudanden, och se till att allt går rätt till när vi skickar fakturorna. Annars behöver vi faktiskt inte ha särskilt mycket koll på dig. Att det är du som ska ha kontrollen över informationen om dig själv är däremot en självklarhet.

Surfa säkert!