Pressrum


2018-05-15 11:30

A3 levererar smarta digitala lösningar till nytt hotell i Solna Strand

På gränsen mellan de snabbt växande kommunerna Solna och Sundbyberg norr om Stockholm bygger Humlegården ett nytt hotell med en spännande arkitektonisk utformning och fokus på smarta digitala lösningar. Helhetsleverantör av IT är det norrländska IT- och telekomföretaget A3.

Grow Hotel i Solna strand blir Time Hotel Groups tredje hotell i Stockholm/Mälardalen och en del i deras tillväxtstrategi. Ambitionen är att skapa en ny mötesplats med en inbjudande lounge och restaurang med generösa öppettider som kompletterar serviceutbudet i området.

A3 får förtroendet att bli helhetesleverantör av digitala lösningar på hotellet. A3:s leverans består i första hand av en funktionsleverans som innefattar molnservrar, wifi, datorer, nätverk, brandväggar och ServiceDesk/förvaltning. A3 är dessutom behjälpliga med teknisk projektledning av de IT-relaterade delarna i bygget. Parallellt med arbetet på Grow Hotel får A3 också förtroendet att ta över helhetsansvaret för IT-systemen på systerhotellet Time Hotel vid Norrtull i Stockholm.

– Vi vill erbjuda ett modernt och hållbart hotell där stor vikt läggs vid design, utformning och smarta digitala lösningar och konceptet med såväl hotellrum som studios gör att vi kan attrahera flera marknader. Vi känner att vi har hittat helt rätt med valet av A3 som helhetsleverantör av vår IT-lösning. De har erfarenhet av installationer från såväl befintliga som nybyggnadsprojekt av hotell, vilket var av stor betydelse för oss när vi valde dem, säger Reshi Chibba, VD och ägare Grow Hotel.

– Vi är oerhört glada över att få leverera högteknologiska IT-lösningar till Time Hotel Groups nya hotell i Solna Strand. Vi ser fram emot ett fortsatt samarbete med Time Hotel Groups, säger Henrik Grön på A3.A3 Time Hotel Groups Grow HotelTillbaka till pressrum


Presskontakt A3


Sara Karlsson
Marknadskoordinator

+46 (0)771 858 409
ir@a3.se