Pressrum


2018-05-28 15:30

A3 vinner Kammarkollegiets upphandling av IT- och telekomtjänster

A3 har antagits till tre av Kammarkollegiets anbudsområden gällande IT- och telekomtjänster. De tre ramavtalsområdena är följande: Anbudsområde 1 (har överklagats): Kommunikationslösningar (helhet, innefattar område 2 och 3), Anbudsområde 2: Telefoni/Telekommunikationstjänster (delområde 2), Anbudsområde 3: Infrastruktur (delområde 3).

Det innebär att A3 är en av de leverantörer som är godkända av Kammarkollegiet för Kammarkollegiets ramavtal på de tre områdena, där kommuner, landsting, statliga och kommunala myndigheter kan avropa ifrån. Värdet på ramavtalen är ca 300–400 miljoner SEK per år, varav ca hälften på ramavtalsområdet 1 Kommunikationslösningar.  

Hela upphandlingen omfattar bland annat operatörstjänster, WAN, LAN, Internet, växeltjänster, molntjänster inom tele- och datakommunikation, Internet of Things (IoT) och digitala möten. Vidare kan enheter, exempelvis telefoner och surfplattor, ingå i leveransen, samt konsulttjänster såsom implementation, support och konfiguration.   

– Vi är väldigt stolta över att blivit antagna av Kammarkollegiet. Det här kommer att innebära en stor fördel för oss i vårt arbete med myndigheter och kommunala företag, säger Paul Moonga Vd på A3.

 Ramavtalet börjar gälla från och med 20190101 och löper under 2+1+1 år.A3 upphandling KammarkollegietTillbaka till pressrum


Presskontakt A3


Sara Karlsson
Marknadskoordinator

+46 (0)771 858 409
ir@a3.se