Pressrum - A3 - Connect To Life

Pressrum


2018-10-03 16:12

Ökad trygghet genom molnbaserade kameratjänster

A3 breddar sin produktportfölj inom trygghet och säkerhet genom att ha ingått ett treårigt avtal med säkerhetsföretaget Secits avseende leveranser av IP-baserade kameratjänster till A3s företagskunder. A3 stärker härmed sin portfölj för befintliga företagskunder samt breddar sitt erbjudande till nya kunder. Parterna uppskattar värdet på avtalet till 6 miljoner kronor per år.

A3 vill genom samarbetet med Secits erbjuda sina företagskunder trygghet och en säkrare arbetsplats utöver de tjänster de har idag.  

Samarbetet innebär att Secits levererar paketerade kameralösningar till A3 som i sin tur lägger in dessa i sitt totalerbjudande till sina företagskunder. Via internetuppkoppling i A3 nät kopplas kameror upp mot Secits driftcentral och i tjänsten ingår löpande övervakning och service utformat som ett månadsabonnemang.

Efter att ha utvärderat Secits för att säkerställa att de lever upp till våra förväntningar och högt ställda krav på både en teknisk väl utformad lösning samt en prispaketering som passar vår affärsmodell är vi glada att kunna teckna detta treåriga avtal och ser fram emot ett vidare stärkt samarbete säger Peter Bylundh, Head of IT på A3 IT AB.  

Vi är stolta över detta avtal som ligger i linje med vår strategi att levererar moderna molnbaserade kameratjänster som bidrar till trygga verksamheter och anställda. Avtalet stärker vår redan starka försäljning och den lönsamma tillväxt vi just nu upplever säger Hans Molin, VD på Secits.  

Så funkar det

Hanteringen av IP-kameralösningarna sker centralt från driftcentralen via internetuppkoppling i A3s nät. Driftcentralen sköter löpande driftövervakning och service samt uppdateringar av programvaror. I och med den centrala övervakningen kan A3s företagskunder på ett kostnadseffektivt sätt trygga sina verksamheter.

Secits har sedan tidigare ett antal stora myndigheter, banker och detaljhandelskedjor som långvariga kunder. Inom detljhandeln märks t ex Ahlsell, Stadium, Synsam, Netto, Lidl, Kicks och Bergendahlsgruppen, samt två stora internationella modekedjor.

Tillbaka till pressrum


Presskontakt A3


Sara Karlsson
Marknadskoordinator

+46 (0)771 858 409
ir@a3.se