Pressrum


2019-10-04 08:00

A3 vinner upphandling från Inera AB

Avrop från Kammarkollegiets ramavtal inom avtalsområdet Kommunikationslösningar 

A3 har vunnit en upphandling från Inera AB, vilket omfattar tillhandahållande av tjänst för utskick av SMS. SMS-tjänsten ska ta emot och hantera inkommande datamängder, som telefonnummer och text - och distribuera datamängden som SMS-meddelanden till berörda mottagare. SMS-tjänsten utgör för närvarande en av stödtjänsterna till 1177 Vårdguiden, men kan även komma att användas för andra e-tjänster i Ineras utbud. Det totala värdet för hela avtalstiden är 16 MSEK.

”Vi är självklart stolta över att få samarbeta med Inera då de precis som vi arbetar med att digitalisera Sverige. Att vi får möjligheten att hjälpa till som SMS-leverantör visar på att vi har en lösning som är rätt i tiden inom digital kommunikation för både myndigheter och företag"

- Andreas Rix, Head of Corporate Sales.

Inera stödjer verksamhetsutveckling i samverkan med regioner och kommuner med kvalitetssäkrade digitala tjänster, koordinering av digital utveckling, samt kompetens inom interoperabilitet. Tjänsterna används av personal, invånare och beslutsfattare. Inera utvecklar och förvaltar nationella tjänster inom e-hälsa och digitalisering på uppdrag av regioner och kommuner. 


A3 vinner upphandling från Inera AB - Fullversion

A3Tillbaka till pressrum


Presskontakt och
Investor relations

Är du journalist, analytiker eller investerare och vill komma i kontakt med A3? Vår presstjänst har jour för mediers ärenden och andra förfrågningar.

+46 (0)771 858 409
ir@a3.se