Pressrum


2019-11-05 14:53

A3 INGÅR AVTAL MED AMERIKANSKA AVID TECHNOLOGY

A3 har i samarbete med det amerikanska bolaget Avid Technology Inc förnyat ett flerårigt avtal med den organisation som producerar live-tv, radio och digital täckning för ett av de största globala internationella sportevenemangen. 

A3 har levererat teknikplattformen genom vilken Avid tillhandahåller produktionskapacitet och tjänster för att stödja sportevenemangets internationella sommar- och vintersportsevenemang som sänds över hela världen. Avtalet sträcker sig fram till sommaren 2022.   

Staffan Forslund, Affärsutvecklare IT-tjänster på A3 kommenterar samarbetet;

- Detta är vår andra order från Avid som totalt utgör ett värde om 14 MSEK. Förutsatt att vi lyckas förädla relationen ser vi möjligheter till ytterligare affärer framöver tillsammans med Avid. 

OM AVID

Avid Technology Inc. är ett amerikanskt tech- och multimedia företag som brutit ny mark på den digitala marknaden sedan 1987. Avid är specialiserade inom ljud och video. Specifikt digitala icke-linjära redigeringssystem (NLE), videoredigeringsprogram och ljudredigeringsprogram. Avid-produkter används inom TV- och videoindustrin för att skapa TV-program, spelfilmer och reklam.
 


A3 INGÅR AVTAL MED AMERIKANSKA AVID TECHNOLOGY - Fullversion

A3 AvidTillbaka till pressrum


Presskontakt och
Investor relations

Är du journalist, analytiker eller investerare och vill komma i kontakt med A3? Vår presstjänst har jour för mediers ärenden och andra förfrågningar.

+46 (0)771 858 409
ir@a3.se