Pressrum - A3 - Connect To Life

Pressrum


2019-11-20 14:40

A3 integrerar mobiltelefonen till MS Teams

MS Teams, som de senaste åren blivit en ny standard för samarbete, blir nu också en tät del av A3s molnväxelplattform.

Möjligheten att använda telefoni som en invävd del av samarbetsplattformen Teams är ytterligare ett steg i de möjligheter som A3 utvecklat vidare som direkt konsekvens av transformationen till en fullvärdig kommunikations- och IT-partner till företag i Sverige.

I takt med företagens digitalisering och önskemål om ett mobilt arbetssätt har det blivit allt viktigare för oss som tjänsteleverantör att skapa den möjligheten för våra kunder. A3 har under en lång tid utvecklat telefonitjänster till våra kunder och alla våra företagskunder kan idag använda vår molnbaserade växel för att skapa en modern telefoniplattform. I takt med detta har också andra applikationer för samarbete som Microsoft Teams blivit en central roll i företagens sätt att kommunicera mellan medarbetare, där de enkelt kan hantera konversationer och dela filer. 

”Genom lanseringen kan företag få både molnväxel och samarbetsverktyg i samma gränssnitt, vilket förenklar vardagen för A3s kunder och är ett tydligt bevis för A3s ständigt ökade tyngd inom både IT och kommunikation”

- Sammanfattar Mikael Peterson, Head of product management på A3 

Nu tar A3 nästa steg i den tekniska utvecklingen för våra kunder genom att integrera telefoni och växelfunktionalitet tillsammans med Microsoft Teams. Det innebär att alla samtal i växeln numera kan hanteras i applikationen för Microsoft Teams, vilket gör att du som användare kan både ringa och ta emot samtal i samma applikation som du hanterar övrig kommunikation. 

 

 


A3 integrerar mobiltelefonen till MS Teams - FullversionTillbaka till pressrum


Presskontakt A3


Sara Karlsson
Marknadskoordinator

+46 (0)771 858 409
ir@a3.se