Pressrum


2020-07-01 08:30

Vi står tillsammans! - A3 förlänger avtalet med Skellefteå AIK till 2021

Sedan 2008 har A3 varit stolt sponsor till Skellefteå AIK, och nu förlängs avtalet med ytterligare 1 år.  

Vi står tillsammans!

"A3 har varit stolt sponsor till Skellefteå AIK i 12 år, och det känns självklart att förlänga vårt samarbete ytterligare. Klubben, och engagemanget runtomkring, är något som är viktigt för Skellefteå som stad, våra kunder och medarbetare, så vi är glada att fortsätta vårt stöd till föreningen." 

- Paul Moonga, VD, A3 

A3 är mycket stolta över att fortsätta samarbetet tillsammans med föreningen och ser fram emot en ny säsong som sponsor och exklusiv telekommunikationsleverantör.  

 

”Vi ser fram emot ytterligare en säsong tillsammans med A3, en samarbetspartner som både ger oss stabila och tillförlitliga kommunikationstjänster och ekonomiska möjligheter att satsa på Bygdens Lag.” 

- Håkan Billing, Försäljning och marknadschef, Skellefteå AIK 

Bygdens Lag är till för att främja hockeyns tillväxt genom att sätta fokus på ungdomar och värna om Bygdens föreningar. Spelare ur Skellefteå AIK deltar i säsongens träningar hos respektive förening för att engagera fler inom sporten och på sikt kunna ge fler förutsättningar att spela ishockey runtom i bygden.  

Tillbaka till pressrum


Presskontakt och
Investor relations

Är du journalist, analytiker eller investerare och vill komma i kontakt med A3? Vår presstjänst har jour för mediers ärenden och andra förfrågningar.

+46 (0)771 858 409
ir@a3.se