Pressrum


2020-08-05 13:00

A3 stöttar Beirut efter förödande explosion

– Donerar 50,000 SEK till Röda Korset och nollställer alla kostnader för samtal, sms, mms och datatrafik till och från Libanon.


 

Idag går våra tankar till alla som drabbats av den fruktansvärda händelsen i Beirut, Libanon.
Informationen om den explosion som inträffat, där minst 100 har dött och nära 4000 blivit skadade, lämnar igen illa berörd. Därför har vi beslutat att ta bort alla kostnader för samtal, sms, mms och datatrafik till och från Libanon, retroaktivt mellan kl. 17.00 den 4:e augusti och 23.59 den 5:e augusti. Detta gäller A3s samtliga privat- och företagskunder.

Vi hoppas att vi kan underlätta för de drabbade att hålla kontakt med familj och vänner i denna svåra stund.  
 

”Idag känner vi otrolig sorg för de som drabbats av den dödliga explosionen under tisdagseftermiddagen i Beirut. Nyheten kom som en stor chock för oss alla och den här typen av förödelse är något som påverkar hela världen.

Vi som Telekomoperatör anser att det är vårt ansvar att reagera och underlätta för människor att kunna hålla kontakten, inte minst i stunder som dessa – och vi kommer därför ta bort alla kostnader för de som söker information om sina nära och kära.

Vi som företag, och på våra kunders och aktieägares vägnar, kommer att svara på den internationella vädjan om hjälp och stötta lokalt genom en direktdonation till Röda Korset i Libanon, och vi åkallar våra partners, vänner och branschkollegor att göra detsamma. Vi har ett kollektivt ansvar, och tillsammans kan vi göra skillnad.”

Paul Moonga, VD, A3

 

A3 donerar 50,000 SEK till Röda Korset i Libanon för att stötta deras insats på plats i Beirut, och vi önskar att fler engagerar sig!

Gå in på https://www.supportlrc.app/donate/ för att se hur du också kan hjälpa.  

 

Tillbaka till pressrum


Presskontakt och
Investor relations

Är du journalist, analytiker eller investerare och vill komma i kontakt med A3? Vår presstjänst har jour för mediers ärenden och andra förfrågningar.

+46 (0)771 858 409
ir@a3.se