Köp Mobilt Bredband, en bärbar WiFi-uppkoppling på A3 - A3 - Connect To Life

40 GB100 GB200 GBModem och router en trådlös router för att dela surfen med fler

Huawei E5577S är en liten och smidig trådlös router med en batteritid som håller upp till 12 timmar. Du kan inte bara surfa var du vill, du kan dela surfen med vänner och familj - routern gör det möjligt att dela surfen på inte mindre än 10 enheter.
Datahastighet: 150 Mbps nedströms och 50 Mbps uppströms
WiFi: IEEE 802.11b/g/n
Batteri: 1780 mAh - Maximal användningstid: 6 timmar; Maximal StandBy-tid: 300 timmar (beroende på nätverk)


Prislistor


Produkt MBB 40 GB MBB 100 GB MBB 200 GB
Hastighet * Upp till 100 Mbit/s Upp till 100 Mbit/s Upp till 100 Mbit/s
Datatrafik 40 GB 100 GB 200 GB
Månadsavgift utan WiFi-router 249 kr 349 kr 429 kr
Månadsavgift med mobil WiFi-router 298 kr 398 kr 478 kr
Startavgift ** 0 kr 0 kr 0 kr
Frakt/med mobil WiFi-router 0 kr/99 kr 0 kr/99 kr 0 kr/99 kr

* Maxhastighet 100 Mbit/s. När beställd surfmängd har överskridits sänks hastigheten till 32 Kbit/s till nästkommande kalendermånad. Extra surfmängd (Topup) kan läggas till. Oförbrukad surfmängd överförs inte till nästkommande månad. Hastigheten påverkas av täckning, antal uppkopplade i området, eventuella störningar, om du är utomhus eller inomhus samt av din egen utrustning.
** Startavgift vid återaktivering efter skuldstängning är 195 kr.


Tjänstespecifika villkor


SÄRSKILDA VILLKOR

Bindningstid för tjänst utan hårdvara: 0 mån. Bindningstid för tjänst med hårdvara: 24 mån. Uppsägningstid: 1 mån. Vid uppsägning inom avtalstid debiteras resterande månadsavgifter. Tjänsten är endast avsedd för nationellt bruk, i svenskt mobilnät. Alla roamingfunktioner är spärrade. Porto på 99 kr tillkommer för utskick av hårdvara. Hårdvaran skickas rekommenderat och endast beställaren kan hämta ut försändelsen. Ej uthämtad försändelse debiteras 180 kr. Obetalda fakturor som inte regleras inom de närmsta dagarna från det att inkassobrevet skickats kan leda till att tjänsten spärras för användning och en kostnad på 195 kr debiteras då för återaktivering.

Vanliga frågor


Fungerar tjänsten i utlandet?

Nej. Våra mobila bredband fungerar endast inom Sverige.


Kan jag ha fler användare till mitt abonnemang?

Ja, men detta kräver att du införskaffar en WiFi router. WiFi routern kan dela bredbandet till hela 10 samtidiga användare.


Skickar ni ett modem/router till mig?

Ja, det gör vi. Så fort du fått din beställda hårdvara kan du börja surfa. Om du endast beställt ett SIM-kort och ingen hårdvara kan du givetvis surfa i din surfplatta.


Hur lång tid tar det innan jag får mina saker och kan surfa?

När beställningen är gjord och vi godkänt den så skickas ditt SIM-kort och eventuell hårdvara. Vanligtvis tar det bara någon dag från beställningsdagen tills dess att du surfar med oss.


Hur överlåter jag mitt abonnemang?

Om du vill att ditt abonnemang ska byta ägare, ska du fylla i en överlåtelseblankett. Den ska undertecknas av både dig och den som ska överta betalningsansvaret för abonnemanget. Så fort vi fått in blanketten så görs överlåtelsen vid närmsta månadsskifte. Blankett för utskrift hittar du här. Vill du i stället att vi skickar hem en blankett till dig så kontaktar du bara oss på kundservice så fixar vi det.