Bredband hårdvara - A3 - Connect To Life

WiFi med täckning i hela hemmet & för hela familjen

69 kr/mån


Beställ »


Husfrid börjar med ett bra Wifi

Vi har alla lärt oss den hårda vägen att husfrid börjar med ett WiFi som inte krånglar. Att hitta en pålitlig WiFi-tjänst kan vara en utmaning med tanke på det enorma utbud som finns på marknaden idag.

Bra WiFi i hemmet blir allt viktigare i takt med att fler prylar ansluts till det trådlösa hemnätverket, vilket förstås ställer högre krav på uppkopplingen. Mobiler, klockor, surfplattor, vitvaror, TV, lampor, och digitala assistenter – allt ska samsas om samma nätverk.

Därför har vi på A3 testat en mängd olika produkter för att kunna presentera ett prisvärt WiFi-paket, som tillåter stabil täckning i hela hemmet. Dessutom behövs inga krångliga installationer, det ska vara snabbt och enkelt att komma igång och allt ska fungera samtidigt.
Inteno DG200

Snabb och stabil dual-band WiFi-router

En högkvalitativ router som stödjer flera uppkopplade enheter samtidigt i hemmet

  • Wi-Fi 5 (802.11ac)
  • Bra trådlös räckvidd i hemmet
  • 4 LAN portar för stationära enheter med stöd upp till 1 Gigabit
  • Enkel och smidig att komma igång med
Jag har redan Bredband hos A3 Jag är inte kund


Vanliga frågor och svar

Kan jag få hjälp av tekniker som kommer hem till mig om jag har problem?

Ja absolut! Vi erbjuder teknikerbesök genom vår samarbetspartner TechBuddy, vilket ger dig som kund möjlighet att ta hjälp av en tekniker som kommer hem till dig för att få tekniken att funka som den ska.
Dessa tekniker kan till exempel hjälpa till med installation eller översyn av datorer, WiFi, smart-TV, smartphones eller annan liknande teknik. Du har möjlighet att göra RUT-avdrag för kostnaden.
Läs mer och boka en tekniker här >>


Var i hemmet ska vi placera vår router?

Det kan vara svårt att veta var en router gör sig bäst. Läs våra tips och råd om hur du ska tänka.

En router är oftast inte estetiskt tilltalande, och många vill undvika att ha den framme. Man placerar den i en garderob eller på golvet under en byrå och så har man löst det lilla problemet. Det har dock negativ effekt på kvaliteten och hastigheten man kan uppnå i sitt trådlösa nät.

En router ska placeras öppet, så centralt i hemmet som möjligt. För bäst räckvidd bör den vara 1 - 1,5 meter över golvet. Se till att routern inte står i närheten av vitvaror eller annan elektronik, eftersom anda apparater kan störa signalen. Även små justeringar kan ha effekt, och man bör prova sig fram. Det är enkelt att mäta hastigheten via tex Bredbandskollen efter varje justering.