Köp stabilt bredband via fiber 1000 Mbit på A3 - A3 - Connect To Life

Icon home
Skriv in din adress i sökfältet. Var noga med att kontrollera korrekt lägenhetsnummer eller uttagsnummer.

VILKEN HASTIGHET SKA JAG VÄLJA?

Det kan vara svårt att veta vilken hastighet som behövs. Här nedan ser du våra hastigheter och vad som kan passa för ditt hushåll.

10Mbit/s

Enheter: 1
Läs nyheterna, mejla och håll dig uppdaterad på sociala nätverk. Denna hastighet är till för lägre användning, och besök på lättare hemsidor.

50Mbit/s

Enheter: 1-2
Nu går det bra att ha fler än en enhet ansluten. Streama film, musik och surfa utan fördröjningar.

100Mbit/s

Enheter: 1-5
Vår populäraste hastighet. Nu surfar du fritt utan buffring och väntan. Lira Online-spel utan lagg. Passar bra till hushåll med fler anslutna enheter.

250 - 500Mbit/s

Enheter: 1-10
Nu går det snabbt. Ladda ner stora filer på nolltid och var uppkopplad med alla enheter i hemmet. Streaming, Onlinespel och WiFi till mobilerna är inga problem samtidigt.

1000Mbit/s

Enheter: 1 – fler än 10
Kräver du riktigt snabb uppkoppling? Då har du hittat din hastighet. Vi tror inte vi behöver förklara mer än så.

KAN JAG FÅ FIBER?

Om du bor i hyresrätt eller bostadsrätt är det fastighetsägaren eller bostadsrättsföreningen som beslutar om vilken bredbandsteknik som ska finnas i huset. Bor du i en villa som ännu inte har fiber indraget rekommenderar vi dig att ta kontakt med kommunen, eller den fiberägare som etablerar tekniken i kommunen.
Icon cityscape

HUR BESTÄLLER JAG?

 1. 1

  Skriv in din adress i sökfältet. Var noga med att kontrollera korrekt lägenhetsnummer eller uttagsnummer.

 2. 2

  Välj önskad hastighet.

 3. 3

  Välj till en eller fler extratjänster.

 4. 4

  Välj till hårdvara

 5. 5

  Fyll i dina kontaktuppgifter och beställ.

 6. 6

  Nu kan du följa din beställning på Mina Sidor. Skapa en användare och logga tryggt in med BankID. För ännu enklare översikt rekommenderar vi att du laddar ner Mina Sidor-appen till din mobil. Där får du full koll på din beställning, ser dina fakturor, får information om aktuella driftstörningar, och kan chatta med oss direkt. Var du än är.

STADSNÄT OCH FIBER, VAD ÄR DET EGENTLIGEN?
Bredband via fiber kallas vanligtvis för stadsnät. Fiber är det framtidssäkra sättet att få tillgång till tv, telefoni, bredband och innebär att digitala signaler förs över med ljusets hastighet. Tekniken är idag klart överlägset sina föregångare och är den teknik som ökar mest i landet. Det är stabilare, billigare och framför allt snabbare.Installationshjälp

HJÄLP PÅ PLATS

Skulle du helst slippa installationen av ditt bredband och ta en kopp kaffe medans ett proffs gör det? Då har du kommit rätt. Vi har nämligen experter som gärna åker ut och hjälper dig mellan 08:00 – 21:00 alla dagar i veckan.

Läs mer om våra tekniker här

ID-bevakning

OROA DIG MINDRE, FÖR 0 KR EXTRA

Varje år anmäls fler ID-stölder än året innan. Vi vill ge dig lite mindre oro i vardagen. Som kund hos A3 ingår ID-bevakning helt kostnadsfritt. Oroa dig lite mindre och surfa lugnt.

Aktivera tjänsten på Mina Sidor

Inteno WiFi router

WiFi Router: Inteno

Inteno DG200: Snabb dual-band WiFi router anpassad för att driva ett högkvalitativt hemnätverk där flera enheter kan anslutas samtidigt.