Varför bredband via fiber?

SNABBT, TILLFÖRLITLIGT OCH STABILT

A3:s bredband via fiber är både framtidssäkert och snabbt. Du kan välja mellan en rad olika hastigheter, allt från enkla 1/1 Mbit upp till ruskigt snabba 1000/1000 Mbit/s. Bredband via fiber är dessutom både tillförlitligt och stabilt. Du surfar givetvis obegränsat och kan ta del av prisvärda erbjudanden och tilläggstjänster.


För dig som vill ha mer

Många kombinerar vårt snabba bredband med bredbandstelefoni. Några smarta grejer med telefoni via bredbandet är möjligheten att behålla sitt tidigare nummer, ringa billigare och kunna använda telefonen var man vill (förutsatt att du har en bredbandsuppkoppling förstås).
Och så är det ju förstås smidigt att samla flera tjänster hos en serviceinriktad och personlig operatör.

Inteno DG200 - kraftfulla WiFi-router

Delad glädje blev just mer än dubbel glädje. Maxa bredbandet med vår kraftfulla WiFi-router Inteno DG200 och upplev friheten i att kunna surfa trådlöst och dela på surfen med andra. Du sparar mycket på att slippa investera i en egen WiFi-router och har alltid tillgång till kunnig support om det skulle behövas.

Routern EX400 - billigare alternativ

Om du vill ha ett billigare alternativ kan du välja routern EX400. Den har lite färre funktioner, men ger en lika bra surfupplevelse. Har du redan en router kan du använda EX400 som en repeater.

Behöver du hjälp?Klicka här för att chatta med oss.