Köp stabilt bredband via fiber 1000 Mbit på A3 - A3 - Connect To Life


Du är i gott sällskap

Vi har lång erfarenhet av bredband. Vi är slutprodukten av fyra IT-och Telekombolag med över 15 år i branschen, och det märks. Vi har nämligen hela 260 000 anslutna fiberkunder, och levererar tjänster till 700 bostadsrättsföreningar i hela landet. Det är vårt kvitto på att vi vet vad vi gör, och håller vad vi lovar.

Det ska vara lätt att vara kund

Våra kunder vill ha stabila tjänster till bra priser och snabb hjälp när det behövs. Därför är detta våra prioriteringar. I vår app kan du själv hantera dina tjänster. Felsök, felanmäl och gör ändringar vilken tid som helst på dygnet. Du når oss snabbt via vår chatt, eller skickar ett meddelande via din Inbox. Läs mer här »

Kan jag få fiber?

Om du bor i hyresrätt eller bostadsrätt är det fastighetsägaren eller bostadsrättsföreningen som beslutar om vilken bredbandsteknik som ska finnas i huset. Bor du i en villa som ännu inte har fiber indraget rekommenderar vi dig att ta kontakt med kommunen, eller den fiberägare som etablerar tekniken i kommunen.


VILKEN HASTIGHET SKA JAG VÄLJA?

Det kan vara svårt att veta vilken hastighet som behövs. Här nedan ser du våra hastigheter och vad som kan passa för ditt hushåll.

10Mbit/s

Enheter: 1
Läs nyheterna, mejla och håll dig uppdaterad på sociala nätverk. Denna hastighet är till för lägre användning, och besök på lättare hemsidor.

50Mbit/s

Enheter: 1-2
Nu går det bra att ha fler än en enhet ansluten. Streama film, musik och surfa utan fördröjningar.

100Mbit/s

Enheter: 1-5
Vår populäraste hastighet. Nu surfar du fritt utan buffring och väntan. Lira Online-spel utan lagg. Passar bra till hushåll med fler anslutna enheter.

250 - 500Mbit/s

Enheter: 1-10
Nu går det snabbt. Ladda ner stora filer på nolltid och var uppkopplad med alla enheter i hemmet. Streaming, Onlinespel och WiFi till mobilerna är inga problem samtidigt.

1000Mbit/s

Enheter: 1 – fler än 10
Kräver du riktigt snabb uppkoppling? Då har du hittat din hastighet. Vi tror inte vi behöver förklara mer än så.

STADSNÄT OCH FIBER, VAD ÄR DET EGENTLIGEN?

Bredband via fiber kallas vanligtvis för stadsnät. Fiber är det framtidssäkra sättet att få tillgång till tv, telefoni, bredband och innebär att digitala signaler förs över med ljusets hastighet. Tekniken är idag klart överlägset sina föregångare och är den teknik som ökar mest i landet. Det är stabilare, billigare och framför allt snabbare.Familjen sitter på soffan och surfar på Internet

HJÄLP PÅ PLATS

Skulle du helst slippa installationen av ditt bredband och ta en kopp kaffe medans ett proffs gör det? Då har du kommit rätt.

Läs mer om våra tekniker

ID-bevakning

ID-bevakning

Varje år anmäls fler ID-stölder än året innan. Vi vill ge dig lite mindre oro i vardagen. Som kund hos A3 ingår ID-bevakning helt kostnadsfritt.

Aktivera tjänsten på Mina Sidor