A3 WiFi & MESH
Bra WiFi är osynligt WiFi

Har du tänkt på att den enda gången du märker av din uppkoppling är när den inte fungerar? Därför har vi på A3 tagit fram det självklara valet för dig som vill ha en prisvärd, enkel och pålitlig tjänst som levererar täckning för hela hemmet!

Beställ WiFi

Sveriges bästa WiFi!

En bra uppkoppling i hemmet blir allt viktigare i takt med att fler prylar ansluts till WiFi. Mobiler, klockor, surfplattor, vitvaror, TV, lampor, och digitala assistenter – allt ska samsas på samma nätverk. Därför har vi på A3 testat en mängd olika produkter för att kunna ge dig ett riktigt prisvärt WiFi-paket, som ger stabil täckning i hela hemmet. Det är dessutom enklare än någonsin att komma igång, då det inte krävs några krångliga installationer; detta är plug n’ play när det är som bäst.
Självklart, eller hur?


Router + MESH extender

Wifi MESH är ett WiFi-system för det moderna hemmet, konstruerat för att minimera fläckar av dålig täckning och överbelastning. MESH-systemet gör det möjligt för alla enheter att kommunicera med varandra och ansluta till ett snabbt och stabilt nätverk, oavsett var de är placerade i hemmet. Till skillnad från ett vanligt WiFi-nätverk som sänder signalen från en enskild punkt (routern) så sänds signalen i ett MESH-nätverk från flera olika accesspunkter som kan placeras ut strategiskt i hemmet, garaget eller gäststugan för att maximera räckvidden.


A3 WiFi

Stabil uppkoppling - för det mindre hemmet

 • Bra täckning
 • Lokalt nätverk för flera enheter
 • Upp till 2300 mbps
 • Supersnabb och enkel installation
 • Router Tilgin HG2501


Klicka här för mer information

Se specifikationer

A3 WiFi Mesh

Kraftfullt, smart & stabilt - för det större hemmet

 • Stabil täckning i hela hemmet
 • Upp till 30 uppkopplade enheter
 • Upp till 2300 Mbps att dela på
 • Supersnabb och enkel installation
 • Router Tilgin HG2501
 • Trådlös extender Tilgin IHD103

Klicka här för mer information

Se specifikationer


Beställ WiFi Mesh med bredband nu

eller ring oss på 0770 910 100 så löser vi resten.Vem behöver WiFi MESH?

WiFi MESH är för dig som:

 • Behöver täcka en större yta i hemmet
 • Behöver ha möjlighet att ansluta många enheter samtidigt
 • Som har höga krav på felfri uppkoppling
 • Är gamer via PC, eller konsol
 • Nyttjar steamingtjänster såsom t.ex. Netflix, Viaplay eller HBO
 • Vill ha ett riktigt kraftfullt nätverk utan störningar eller krångliga installationer

Eftersom äldre, vanliga routers har en begränsad räckvidd är det oftast bara utrymmet där själva routern är placerad som täckningen fungerar.

Med ett MESH-system är allt på ett och samma nätverk, oavsett hur många extra enheter/sändare man har placerat ut. Detta gör att man kan förflytta sig i hela bostaden utan att tappa täckning eller byta nätverk, och allt som är anslutet kan kommunicera sinsemellan för en optimal uppkoppling.


EN MODERN, SNABB OCH STARK WIFI-ROUTER

Med en WiFi-router gör vi det möjligt för våra kunder att ansluta många enheter samtidigt, både via kabel och trådlöst. Den huvudsakliga funktionen med en router är att skapa ett gemensamt nätverk där alla enheter kan kommunicera med varandra, utan störningar. I kombination med att det dessutom är en MESH-router blir den skalbar även för större hushåll.

Därför har vi på A3 tagit fram det självklara valet för dig som vill ha en prisvärd, enkel och pålitlig tjänst som levererar täckning för hela hemmet.

Specifikationer »
Snabbguide »


Trådlös extender
– För en förbättrad täckning

IHD103 är en lösning för att expandera Wifi-täckningen i hela hemmet. Wifi-nätverket i hemmet kan byggas genom en eller flera extenders som är kopplade till varandra i en stjärnformation. Den här lösningen erbjuder en sömlös kommunikation mellan noden i hemmet för uppkopplade enheter. Detta, tillsammans med funktioner såsom bandstyrning, optimalt kanalval, lastbalansering, klientstyrning och mycket mer, ger den ultimata Wifi-upplevelsen i hemmet.

Specifikationer »
Snabbguide »Superenkel installation!

Det har aldrig varit enklare att komma igång med WiFi och MESH.

 1. Anslut routern till bredbandsuttaget och se till att enheterna har ström.
 2. Två knapptryckningar senare har de kopplat ihop sig och börjat installera sig själva. Inga kablar behövs mellan enheterna då de kommunicerar helt trådlöst.
 3. Börja surfa! Här hittar du en övergripande installationsguide »

Beställ WiFi


Techbuddy

Ta hjälp av en TechBuddy

Teknik ska bara fungera och om den inte gör det vill man ha någon att vända sig till.
Genom vår samarbetspartner TechBuddy har du som A3-kund möjlighet att boka en tekniker som kommer hem till dig för att få tekniken att funka. Självklart till fast pris och när det passar dig!

Mer info »

Wifi