Få mer surf och bättre villkor -
till en lägre kostnad!

Mobilabonnemang för Seniorer

Helt utan startavgift och bindningstid
Gratis samtal och SMS
Vi löser nummerflytten!
Halva priset + dubbel surf i 1 månad!


Välj önskat surfpaket:


Se hela prislistan här »

4GB motsvarar ca

  • 40 timmars lyssning av ljudbok eller musik.
  • 32 timmars surf, eller 64 minuter per dag.
  • 16 timmars videosamtal, på en månad blir det alltså 32 minuter om dagen.


Abonnemangsuppgifter:

  • Fria samtal, SMS & MMS
  • 4GB + 4GB surf data
  • 0 mån bindningstid
Totalt (Månad 1):
0 kr/mån
Därefter: 0 kr/mån
Engångsavgift: 0 kr
Minsta totalkostnad: kr

Är du 55+ ?

Som kund hos A3 får du som senior alltid riktigt bra priser på surf och telefoni - så att du inte behöver missa några viktiga ögonblick med din familj och vänner.
Vi tycker att det ska vara enkelt att använda sin telefon, utan komplicerade abonnemang eller onödiga kostnader. Vi på A3 tror också på personlig kontakt, och finns alltid till tjänst om du har några frågor angående ditt nuvarande, eller framtida abonnemang. Du bestämmer helt själv vad just du behöver, och behöver varken binda upp dig eller betala någon startavgift. Vi använder oss dessutom av Telenors nät, där du får Sveriges bästa täckning.


Har du frågor?

Ring oss på 0771 183 950. Så hjälper vi dig!
Det går även bra att kontakta oss via mail: kundservice@a3.se.


Känn dig som hemma i EU!

För dig som inte är helt med på hur det fungerar räcker det med frågan: är landet du ska åka till med i EU/EES? Om svaret är "ja" behöver du inte fundera mer; samma priser för samtal och sms som du betalar i Sverige gäller i landet du ska till. När det gäller datatrafik är det lite, men inte mycket, krångligare. Ta en titt i tabellen nedan så klarnar det strax.
Roamingpriser »


Utland

Har du många nära och kära utanför Sveriges gränser? Med A3 Utland för endast 18 kr/mån ringer du billigt till både fasta och mobila utlandsdestinationer.
Se priser för Utland »
Se standardpriser »


Frågor & svar

Våra Fastpris abonnemang inkluderar obegränsat antal nationella samtal, SMS och MMS. Du väljer surfpaket som passar din profil - 1 GB, 4 GB eller 8 GB.
Rabatten gäller för dig som är 55 år eller äldre, och just nu får du som senior halva priset och dubbel surf i en månad.
Vi har abonnemang både med och utan bindningstid - du väljer själv vad som passar dig bäst.
Kontrollera först att du inte har någon bindningstid kvar på ditt nuvarande abonnemang. Välj därefter ett abonnemang som passar dig och om du vill ha kvar ditt nuvarande mobilnummer. Resten tar vi hand om!
Beställer du ett abonnemang med nytt nummer får du ditt SIM-kort inom 2-5 arbetsdagar och du kan börja använda det direkt. Om du byter operatör och vill behålla ditt gamla nummer tar det lite längre tid att komma igång.
Javisst! Har du ett befintligt abonnemang hos A3 kan du uppdatera det till ett seniorabonnemang. Ange att du vill behålla ditt nummer när beställer abonnemanget, så ordnar vi resten.
Javisst! Abonnemanget använder Telenors mobila nätverk. Gå direkt till Täckningskartan »
Vi finns alltid tillhands för att svara på dina frågor och assistera med orderläggningen. Kontakta vår kundsupport på 0770 910 000 så hjälper vi dig!